Jump to content

spla300

Registered Users
  • Content count

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

spla300 last won the day on November 18 2017

spla300 had the most liked content!

About spla300

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 07/10/1990

Profile Information

  • Location
    house

Contact Methods

  • Interests
    car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Still on stock ECU. Stock injectors. Pulled fuel rail out and cranked it both injectors have nice even spray. No leaks. Stock fuel pump for now. Stock FPR. Coils are stock I don't have another car to test them in. I have a bulb thing that goes over spark plug and the lead goes over the bulb and bulb flashes when there is spark if that's what you mean by coil tester? Leads are connected the right way. Brand new leads. Brand new NGK plugs BUR9EQP all 4 the same. Fuel tank has been drained and cleaned fresh fuel put in and new fuel lines used no fuel filter installed for now. Checked the system for boost leaks all is good. Engine runs the same hot or cold. I did notice the rear rotor gets flooded very easily and a load of fuel comes out the spark plug holes. Maybe it's the coil pack not functioning right and not strong enough to ignite the fuel. Any ideas how to check the coil packs? Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  2. Hi guys it's been a while since last update not getting time to get to her. She did start to act up however. She fired up no problem until I bled the clutch and got in to drive her slowly in a circle in the car park for first time not even accelerating. Then she cut out and starting her is a struggle she keeps flooding. Injectors checked they are not leaking and are injecting as they should. Rear rotor at firewall does get flooded more. You can hear in the vid she is trying to pick up but something not letting it. Is it a misfire? I know what piston engine misfire sounds like no idea of rotary. Plugs and leads are brand new and compression is 6bar on all rotors and 8bar with a little oil. Check out vid let me know what you guys think. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  3. Awesome thanks for thr help. I'll stay out of boost for now. Would anyone have a broken stock ecu for sale Maybe? I need the connector from it so I can connect my ecumaster. Also would anyone have an ignition map please? Once I've that the ecu has an autotune feature for the injector map, I'll just set it to keep it at 10-11 afr and it will adjust the fuelling itself. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  4. I have a t04z Turbo I just wanna have it running the way she is just to brake in engine for now. I have an ecumaster black edition which I'll wire in at a later date and I'll have to buy injectors. I've yet to buy a walbro pump for it and I'll wire that in directly. As for spring I could even cut a coil off it to reduce it further to maybe 5psi if 8psi might still be too much. I'll also be fitting a wideband into her at a later date. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  5. Oh yeah cant wait to see what the Clutch feels like without the springs. Also I've got a 12psi spring in the external wastegate I'm guessing that's too much boost for the stock ecu. I wonder if I put an 8psi spring in would the ecu handle the fueling ok? Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  6. Time frame is as soon as I get money together. All i need to get is front mount intercooler now and thats pretty much the engine bay complete she will be driveable. then it's all down to sanding and spraying. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  7. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  8. And more... Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  9. Few more pics. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  10. It's been a while since last update since the forum kept on throwing up some error every time I tried but here are a few photos. Engine is in and brapping away. Sent from my SM-J710MN using Tapatalk
  11. Does anyone use lower temp thermostat? The stock one is 82deg which seems a little high considering engines get pretty hot. There is a 75 and 68deg ones, would 68 be too low? Anyone have some experience with different thermostats? Sent from my SM-J710F using Tapatalk
  12. Do you know what it actually does? Sent from my SM-J710F using Tapatalk
  13. Bottom undersealed. Subframe on and all Aluminium parts sandblastes. Thanks to Lenard for quickly finding me a set of Coilovers. Also can anyone tell me what this thing is on the intake Manifold,? I think one of the pipes from blower was connected to it. Do I need it or can I get rid of it? Sent from my SM-J710F using Tapatalk
  14. Also would these spark plugs do or should I go colder? http://www.ebay.com/itm/271557009702 Sent from my SM-J710F using Tapatalk
  15. Rear half sandblasted and primed gonna move onto front half next week hopefully. Can anyone tell me about injectors? I'm thinking leave primaries stock and get 2000cc for secondaries? Low impedance? Or has anyone got other recommendations? http://www.ebay.com/itm/370743380335 Sent from my SM-J710F using Tapatalk
×